Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

Hoe het allemaal begon...

Geoffroy Van Humbeeck, oprichter van aSmartWorld, werkt al tien jaar over de hele wereld, waarvan drie jaar in de logistieke sector. Zijn ervaring opende zijn ogen voor de misstanden in productieprocessen en het beheer van elektronische apparaten aan het einde van hun levensduur.

« Veel mensen zijn zich niet bewust van de mate waarin bepaalde onderdelen schadelijk zijn voor de mens en het milieu. De productie van smartphones leidt tot een hoge CO2-uitstoot, en het verbruik van kostbare grondstoffen. Bovendien blijft er elektronisch afval achter als deze worden afgedankt, wat gevaarlijk is voor het milieu en kostbaar is om te verwerken."


Geoffroy Van Humbeeck, oprichter en CEO van aSmartWorld

Terug in België heeft hij een nieuw idee in gedachten: de markt van refurbished smartphones ontwikkelen door deze onderdeel uit te laten maken van een circulaire en lokale economie.

Het idee wordt dan snel in praktijk gebracht...

Europeanen wisselen gemiddeld om de 2 jaar van smartphone. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ongebruikte apparaten nu worden opgeknapt, zodat de meeste van deze apparaten opnieuw gebruikt kunnen worden. Dit doen we allemaal bij aSmartWorld, volgens nauwkeurige kwaliteits- en veiligheidsnormen die nieuwe klanten in staat stellen om gemakkelijk en zonder risico's (met een garantie van 1 jaar) goedkopere apparaten van gelijkwaardige kwaliteit te kopen.

Ontdek het ASW-team !

aSmartWorld in video

Ontdek onze core business en betreed de wereld van ons bedrijf !