Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

Ontdek het parcours dat jouw toestel heeft afgelegd dankzij ons traceerinstrument. aSmartWorld maakt de weg die jouw toestel heeft afgelegd zo inzichtelijk mogelijk.

Om de ondoorzichtigheid van de markt bij het kopen of doorverkopen van ons toestel tegen te gaan, heeft aSmartWorld een tool ontwikkeld waarmee u de herkomst of de eindbestemming van uw smartphone of tablet kunt achterhalen.
Typ uw IMEI :

Om de herkomst of bestemming van uw apparaat te achterhalen, voert u eenvoudig het IMEI-nummer* in het daarvoor bestemde zoekvenster hieronder.

Om de privacy te garanderen, worden alleen de stad en het land weergegeven.

* Het IMEI-nummer van uw toestel staat op uw factuur of uw terugkoopcontract. Het is een uniek nummer, samengesteld uit 15 tot 17 cijfers. Als u het apparaat waarvan u de herkomst wilt weten nog heeft, kunt u het IMEI-nummer ook vinden door # 06 # in uw oproepmenu te typen. U kunt ook bij ‘instellingen’ naar de informatie over uw apparaat zoeken.

Wat zijn de doelstellingen van een dergelijke traceerbaarheid?

  • In de eerste plaats willen we mensen die ons hun apparatuur hebben verkocht garanderen dat hun toestellen een tweede leven binnen de Europese Unie krijgen.
  • Ten tweede willen we de kopers geruststellen over de herkomst van hun apparaat, door hen te laten zien dat de productieketen die we opzetten zowel kort als verantwoord is.