Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

aSmartWorld biedt de best mogelijke transparantie over de weg die jouw toestel heeft afgelegd.

Om de ondoorzichtigheid te bestrijden waarmee ieder van ons geconfronteerd kan zijn bij het kopen of doorverkopen van ons toestel, heeft aSmartWorld een tool ontwikkeld waarmee u de herkomst of de eindbestemming van jouw smartphone of tablet kunt achterhalen.
Typ uw IMEI :

Om de herkomst of bestemming van uw apparaat te achterhalen, voer je eenvoudig de IMEI-nummer * in het daarvoor bestemde vak hieronder.

Om de privacy te garanderen, worden alleen de stad en het land weergegeven.

* Het IMEI-nummer van uw toestel staat op uw factuur of uw terugkoopcontract. Het is een uniek nummer, samengesteld uit 15 tot 17 cijfers. Als u nog steeds het apparaat heeft waarvan u de oorsprong wilt weten, kunt u de IMEI ook vinden door *#06# in uw oproepmenu te typen of door in de instellingen naar de informatie van uw apparaat te zoeken.

Wat zijn de doelstellingen van een dergelijke traceerbaarheid ?

  • In de eerste plaats om mensen die ons hun apparatuur hebben verkocht te garanderen dat deze nu een tweede leven binnen de Europese Unie heeft.
  • Ten tweede om de kopers gerust te stellen over de herkomst van hun apparaat, door hen te laten zien dat het circuit dat we opzetten zowel kort als verantwoord is.