Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

Onze missie

Duurzamer, transparanter en toegankelijkere elektronica.

Duurzame : aSmartWorld biedt oplossingen om de invloed van elektronica op het milieu te verminderen.

Transparant : In overeenstemming met deze eerste doelstelling werken we aan meer transparantie in onze sector. Deze transparantie stelt ons in staat om verantwoordelijker te consumeren en meer controle te hebben over onze keuzes. 

Beschikbaar : Ten slotte probeert aSmartWorld elektronica toegankelijker te maken voor mensen met minder middelen. 

Onze visie

aSmartWorld wil een referentie worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid op de Europese markt van refurbished smartphones.

Een high-performance smartphone is een belangrijk instrument in onze moderne wereld. De productie en distributie ervan hebben helaas een negatieve invloed op het milieu. Hoe kunnen we die verminderen?


aSmartWorld biedt een verstandig alternatief voor nieuwe of onbetrouwbare tweedehands producten.


Refurbished producten kopen en verkopen - zonder verrassingen en zonder risico's - is een bijdrage leveren aan de virtueuze cirkel van de circulaire economie, het bestrijden van overconsumptie en deelnemen aan het scheppen van een betere wereld. Eén smartphone tegelijk.

Transparantie

De markt van refurbished apparatuur is nog steeds ondoorzichtig.

Om dit tegen te gaan heeft aSmartWorld een geheel transparante productieketen opgezet, door samen te werken met gespecialiseerde lokale spelers. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten die in ons pand passeren volledig traceerbaar zijn, van inzameling tot herverdeling. Elk klant kan immers de herkomst en de bestemming van elk apparaat op onze website controleren.  

Circulariteit

Deelnemen aan een circulaire economie betekent samenwerken voor het milieu en de maatschappij.

aSmartWorld gelooft in de virtueuze cirkel van de circulaire economie (reductie, reparatie, hergebruik) om de levensduur van dagelijkse producten te verlengen. Het scheppen van deze toegevoegde waarde gaat zowel individuen als bedrijven en gemeenschappen aan.

aSmartWorld helpt het overmatige gebruik van schaarse en dure grondstoffen te vermijden. Door de levensduur van elektronische apparaten te verlengen, verminderen we de bijbehorende CO2-uitstoot aanzienlijk. 

Duurzaamheid

aSmartWorld wil de negatieve invloed van de mens op het milieu verminderen.

Het idee dat het mogelijk is voor een bedrijf om een activiteit te ontwikkelen en uit te voeren die positief is voor het milieu en de maatschappij, is de basis geweest bij het creëren van onze startup. Sinds het begin heeft aSmartWorld gewerkt aan een meer duurzame en meer humane wereld. 

Innovatie

Innovatieve ideeën zijn vaak de sleutel tot verandering.

Hoe kan de schadelijke invloed van elektronica op het milieu worden verminderd? Hoe kunnen we de gevolgen van onze activiteiten minimaliseren en zelfs een positief effect op de samenleving genereren? aSmartWorld gaat met innovatieve oplossingen aan de slag en werkt samen met partners die dezelfde waarden delen om al deze uitdagingen aan te gaan. .