Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

Onze missie

Duurzamer, transparanter en toegankelijker elektronica.

Duurzame : aSmartWorld biedt oplossingen om de impact van elektronica op het milieu te verminderen.

Transparant : In overeenstemming met deze eerste doelstelling werken we aan meer transparantie in onze sector. Het is deze transparantie die ieder van ons in staat stelt om verantwoordelijker te consumeren en controle te hebben over onze keuzes.

Beschikbaar : Ten slotte werkt aSmartWorld aan het toegankelijk maken van elektronica voor mensen met minder middelen.

Onze visie

aSmartWorld wil een referentie worden op het gebied van innovatie en duurzaamheid op de Europese markt van refurbished smartphones.

Een high-performance smartphone is een belangrijk instrument in onze moderne wereld. De productie en distributie ervan hebben helaas een negatieve invloed op het milieu. Hoe kunnen we die dan verminderen ?
aSmartWorld biedt een verstandig alternatief voor nieuwe of onbetrouwbare tweedehands producten.
Het kopen en verkopen van vernieuwde producten - zonder verrassingen en zonder risico's - is het betreden van de vicieuze cirkel van de circulaire economie, het bestrijden van overconsumptie en het deelnemen aan de creatie van een betere wereld. Eén smartphone tegelijk.

Transparantie

De refurbish markt is nog steeds ondoorzichtig.

Om dit tegen te gaan heeft aSmartWorld een perfect transparante kortsluiting opgezet, door samen te werken met gespecialiseerde lokale spelers. Dit zorgt ervoor dat alle apparaten die in ons pand passeren volledig traceerbaar zijn, van inzameling tot herverdeling. Elke klant kan immers de herkomst en de bestemming van elk apparaat op onze website controleren.

Circulariteit

Deelnemen aan een circulaire economie betekent samenwerken voor het milieu en de maatschappij.

aSmartWorld gelooft in de vicieuze cirkel van de circulaire economie (reductie, reparatie, hergebruik) om de levensduur van alledaagse producten te verlengen. Deze waarde creatie raakt zowel individuen als bedrijven en gemeenschappen.

aSmartWorld helpt het overvloedige gebruik van schaarse en dure grondstoffen te vermijden. Door de levensduur van elektronische apparaten te verlengen, verminderen we de bijbehorende CO2-uitstoot aanzienlijk.

Duurzaamheid

aSmartWorld wil de negatieve invloed van de mens op het milieu verminderen.

Het idee dat het mogelijk is voor een bedrijf om een activiteit uit te voeren die positief is voor het milieu en de maatschappij, is fundamenteel geweest bij het creëren van onze startup. Sinds het begin heeft aSmartWorld gewerkt aan een meer duurzame en humane wereld.

Innovatie

Innovatieve ideeën zijn vaak de sleutel tot verandering.

Hoe kan de schadelijke invloed van elektronica op het milieu worden verminderd? Hoe kunnen we de gevolgen van onze activiteiten minimaliseren en zelfs een positief effect op de samenleving genereren? aSmartWorld neemt innovatieve oplossingen aan en werkt samen met partners die op één lijn staan met zijn waarden om al zijn uitdagingen aan te gaan.