Product niet beschikbaar
Helaas is uw product niet meer leverbaar. We nodigen je uit om later terug te komen.

Onze initiatieven


Ons bedrijf is betrokken en voortdurend op zoek naar innovatie. In onze strijd voor een rechtvaardiger en duurzamere wereld nemen we daarom deel aan verschillende initiatieven.
Ontdek ze nu !

Onze actie met de Pairi Daiza Foundation

De productie van smartphones leidt tot een aantasting van de natuurlijke habitat van gorilla's: kostbare mineralen worden gewonnen in het hart van hun leefgebied. 50% van de opbrengsten van deze actie gaan naar de projecten van de Pairi Daiza Foundation.

Onze samenwerking met het Belgische Rode Kruis

Bezorgd om zoveel mogelijk mensen toegang te geven tot digitale inclusie, hebben aSmartWorld en het Belgische Rode Kruis besloten om hun krachten te bundelen! 20% van de hulpmiddelen die via dit initiatief worden ingezameld, wordt gratis herverdeeld aan het Belgische Rode Kruis.

Connected Smiles

Solidaris, het Belgische Rode Kruis en aSmartWorld hebben met de steun van de Koning Boudewijnstichting de handen ineengeslagen.
Samen verdelen zij refurbished smartphones en tablets onder mensen die hier behoefte aan hebben en helpen zij hen ook bij het gebruik van deze toestellen.

KU Leuven

Revive Your Phone is organized by aSmartWorld and the Green Office of KU Leuven and aims at collecting the smartphones and tablets you no longer use to give them a second life. By contributing to this action, you can have a positive impact on both the environment and society.